Välkommen till min blogg om vardagsmagi!

Här delar jag med mig av guldkornen jag finner på min resa genom livet.

måndag 10 februari 2014

Tummen upp, hurra!

Åh är så himla glad, fick respons på de första sex sidorna av mitt manus och jag fick tummen upp. Hade varit lite jobbigt att få höra något i stil med: eh...du....du ska nog göra något annat....

Lite bakgrundsinfo: En av uppgifterna i första kursbrevet i Lilla Romanskolan är att skicka in de första sex sidorna. Har väntat på respons med viss bävan. Kan aldrig vara helt säker på hur texten ska tas emot. Men det gick ju bra så nu har jag motivation att fortsätta!


Amaryllisen blommar så fint. Upptäckte en morgon att stjälken gått av vid löken, så jag fick stoppa ner den i en vas. Det gick bra det med. Härligt med denna blomsterprakt!

Och talgoxarna kvittrar och det är ljust på morgonen när jag drar till jobbet runt 7:30. Bara en sådan sak, gör det inte livet gott att leva?

Kram på er! :-)

4 kommentarer:

 1. Grattis. Att få bekräftelse är väldigt viktigt. Speciellt i början. Ska bli intressant att läsa något så småningom... Amaryllis ja, finns det någon tacksammare blomma. Vilken kraft i den lilla löken !
  Jo livet kan vara gott att leva, det SKA vara gott att leva...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja vi får se vad det blir av manuset i slutänden. Vilken viktig funktion hon fyller författarcoachen. Helt sant, livet ska vara gott att leva. :)

   Radera
 2. Så roligt att läsa! Härlig sporre för dig och lycka till med fortsättningen :)
  kram fr. mallamani

  SvaraRadera