Välkommen till min blogg om vardagsmagi!

Här delar jag med mig av guldkornen jag finner på min resa genom livet.

lördag 29 augusti 2009

Sjung om studentens lyckliga dar....

Jag har varit och tittat på fd studenter, redigt berusade de flesta av dem - förstås. De ragglade omkring i ett skogsområde, ca 800 till antalet och hade hejdlöst roligt i fyllan. Det var en syn. Det låg nästan lite robin hoodstämning över dem. Laglösa, utspökade i sina overaller och på något sätt utstötta av allmänheten.

Först var jag osäker på var de fanns, men det var bara att gå på spritlukten och oljudet av 800 personer som tillfälligt drabbats av nedsatt hörsel i takt med att alkoholen gjort sin verkan. Det var som att stå i en utomhuspub, det var bara diskodunket som saknades. :)

Jag har själv varit sådan en gång i tiden. Jag både saknar det o inte. Saknar å dra på sig overallen o ha hejdlöst roligt med mina vänner. Overallen är ett perfekt plagg, bara å dra på sig o sen dra ut o ha kul. Behövde aldrig fundera på vad ha på sig. Men jag saknar inte tentaångesten och kampen med å få ihop antalet poäng för å få mera studielån. Det hade säkert varit en helt annan sits om jag hade pluggat något som kändes givande och rätt, men så var det tyvärr inte många ggr. Nåväl, gjort är gjort o jag väljer att minnas det goda och fokusera på det istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar