Välkommen till min blogg om vardagsmagi!

Här delar jag med mig av guldkornen jag finner på min resa genom livet.

lördag 25 juli 2015

Lördagstankar

Njuter av den här fantastiska buketten jag fick av sambon och hans syster. En uppmuntransbukett. Det var en glad överraskning att komma hem till. Fick ta bilden ovanifrån, svårt få med alla blommorna annars. :)

Imorgon har det gått en vecka sedan jag började tappa håret. Nu har jag vant mig. Det är en annan sak att kamma håret nu. Eventuellt hår som trasslat ihop sig lossnar istället för att redas ut med kammen. Dra fingrarna genom håret är förenat med hår som följer med. Att sitta och leka med håret innebär att en del lossnar. Ingen bra idé med andra ord. Nu har väl ungefär 20% lossnat. Jag märker det på att hästsvansen minskar i mängd för varje dag. Undrar hur länge det dröjer innan det syns. Då åker resten av, jag kommer raka bort det. Känns bara fånigt att envist hålla kvar det sista. En vän tog en bild på mitt hårsvall dagen efter dos 1. Allt det här håller alltså på att lossna. Det tar sin tid.



Annars fortsätter jag plocka blåbär. Gjorde en smoothie på bland annat blåbär igår. Suveränt god! Och bara nyttigheter i den. Mums!


2 kommentarer:

 1. Hej! Fann din blogg via plommenad. Vad fin bukett du fått! Av blommor och blad blir man alltid glad...
  Förstår att du går igenom en av livets svåra prövningar när jag läser att du tappar hår och ser vilken etikett inlägget fått.

  Sänder dig en styrkekram! (trots att det är mitt första besök här)
  Ha det gott!
  Christina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och välkommen hit! Visst är den fin, blir så glad varje gång jag ser den. Tack för styrkekramen, kan behövas även om jag mår så pass bra. :)

   Radera