Välkommen till min blogg om vardagsmagi!

Här delar jag med mig av guldkornen jag finner på min resa genom livet.

tisdag 23 juni 2015

Peruk eller ej?

Fick, inte helt oväntat, en himla massa information igår. Mycket som snurrar i skallen idag men på något vis är jag lugn och samlad ändå. Det är som det är liksom. Jag ska igenom den här skiten. Hur jag kommer må visar sig på vägen. Ingen vet, reaktionen på cellgifterna är högst individuell. En av de saker jag behöver ha tagit ställning till innan det drar igång är dock om jag vill ha peruk eller inte. Känns smått surrealistiskt att ta beslut om det, men jag kommer med största sannolikhet tappa håret.  De flesta gör det. Och då är frågan, kommer jag vilja ha peruk? Eller kommer jag bara vilja bära keps, sjal, eller hatt?Kommer att tänka på Roald Dahls Häxorna. Hur man känner igen en häxa. Det är att de kliar sig i hårbotten eftersom de bär peruker allihop. Så om jag skaffar peruk vet jag vad som väntar... Hehe, det var väl det jag visste, jag är visst en häxa. ;-)

2 kommentarer:

  1. Du går igenom en väldigt jobbig tid. Jag tror att vi är flera som håller tummarna för dig, men det är inte alltid så lätt att veta vad man ska säga... Peruk och sådant är ju iaf. bara yta. Huvudsaken(!) är att du blir frisk och mår bra inombords. (Du kommer att komma ut som en mycket stark häxa när allt är över !:-).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Kalebass! Orden har en tendens att tryta i dessa sammanhang. Och det är ok. Som du säger, det viktiga är att jag blir frisk. Kram!

      Radera