Välkommen till min blogg om vardagsmagi!

Här delar jag med mig av guldkornen jag finner på min resa genom livet.

onsdag 29 oktober 2014

Två loppisfynd

Det är bara att konstatera, drömtydningsböcker kan jag aldrig få för många av. I alla fall inte av den bra sorten. :) Mitt senaste loppisfynd är dessa. 15 kr gav jag för den till vänster.  20 kr för drömlexikonet.


Det finns drömtydningsböcker och det finns drömtydningsböcker...Jag föredrar de som hjälper en att ställa de rätta frågorna för att förstå drömmens budskap. Som den vänstra boken. Sen finns det rena lexikon som man bara ska ta till om man går fullständigt bet på varför man drömt om en viss sak. Men oftast har man svaret inom sig, bara man vågar stilla sig och lyssna inåt. Tony Crisps lexikon är av den bättre sorten.
 
Och ikväll är det dags för träff med drömcirkeln. Får se vilka drömmar vi har att kika på nu. 
Åhhh jag längtar!

2 kommentarer:

 1. Sent svar - men tack för boktipset du lämnade på min blogg!!

  Och på tal om drömmar.. själv drömmer jag ofta om en gammal barndomskompis. År efter år har han varit med i mina drömmar, i alla möjliga skepnader och situationer beroende på hur jag känner mig. Han har verkligen blivit en personlig symbol i drömmarna. Men det var först ganska nyligen som jag äntligen kom på det där sammanhanget.
  Drömtydning är så.. häftigt, i brist på annat ord ;)


  Ha det bra! Kram /mallamani

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du gillade mitt boktips! :) Ja visst är drömtydning häftigt. Den där känslan när man förstår budskapet är oslagbar. Och magisk.
   Kram!

   Radera