Välkommen till min blogg om vardagsmagi!

Här delar jag med mig av guldkornen jag finner på min resa genom livet.

fredag 15 januari 2016

Samma syreupptag

Hoppas ni haft en fin jul- och nyårshelg. Jag har varvat träning med soffhäng. I måndags hade det gått 6 månader sen jag gjorde mitt första konditionstest i studien. Det var nu dags för ett uppföljningstest för att se hur min kropp påverkats av cellgiftsbehandlingen och träningen. Jag var nervös inför värdena. Tänk om jag hade mycket sämre maximalt syreupptag? Tänk om jag fick mycket sämre resultat nu efter den tuffa cellgiftsbehandlingen? Det hade jag inte behövt oroa mig för, jag har ett syreupptag motsvarande en 20-åring även nu. Lägg till 22 år så har ni min ålder. När jag mådde som sämst under cellgiftsbehandlingen och vilopulsen var ca 10 enheter högre än min normala, då kändes mina ingångsvärden väldigt avlägsna och jag tvivlade starkt på att jag någonsin skulle ha så bra värden igen. Att ta mig uppför backarna på cykeln var tungt och jag flåsade inför minsta lilla uppförslut. Fick många gånger påminna mig om att det är tillåtet att gå med cykeln. Men nu är det ett minne blott och förhoppningsvis behöver jag aldrig mer uppleva detta igen.

Tro på dig själv

Än en gång fylls jag av en stor tacksamhet för den fantastiska återhämtningsförmåga kroppen har. Bara den får bra förutsättningar.

1 kommentar:

  1. kroppen är fantastisk.förstår att du är glad att du klarat av en svår behandling och nu även återhämtat dig bra. god fortsättning på 2016!

    SvaraRadera