Välkommen till min blogg om vardagsmagi!

Här delar jag med mig av guldkornen jag finner på min resa genom livet.

söndag 2 mars 2014

Bra skrivarväder!

Söndag igen, 2 mars dessutom. Vart tog februari vägen?

Har varit trist väder hela helgen. Inte mig emot, har haft ro att skriva. Synopsis är någorlunda färdigt, ska "bara" skriva in allt i datorn också. Jag skriver helst för hand. Det är något särskilt med kontakten mellan penna och papper, har mycket lättare komma in i flödet. Att sitta vid datorn kan vara förödande, hjärnan kommer liksom av sig om jag inte ser upp. Kritikern i mig blir väldigt högljudd. Även om det går fortare vid tangentbordet. Så är det, allt är relativt... och det finns för- och nackdelar med allt.

På tal om flow och kreativitet, lyssna på den här jojken av Jon Henrik. Den gick rakt in i hjärtat på mig. Kolla sedan in den här killens dans. Vilka talanger det finns ibland oss!

Ha en fin vecka allihop!


2 kommentarer:

  1. Åh, jag blir så avundsjuk på dig som verkar ha flyt i skrivandet nu. Här är det nästan totalstopp, slut i skallen. Jag börjar så smått fundera över bloggens vara eller icke vara, jag vill få tid och kraft till mitt romanmanus istället. Och så vill jag slutföra kåseribok nr 2 som jag också har tänkt ge ut via BooksOnDemand. Samtidigt känner jag att jag i så fall sviker så många fina trogna läsare. Önskar dig en fin kväll! Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja du...ibland måste man välja. Vad ger dig mest energi? Ha en fortsatt fin kväll! Kramar

      Radera