Välkommen till min blogg om vardagsmagi!

Här delar jag med mig av guldkornen jag finner på min resa genom livet.

fredag 28 oktober 2016

Filmtips

Är piggare nu, men så är jag också inne på sista veckan innan nästa dos. Då gäller det att njuta. Njuter av hösten och samtidigt som löven faller, faller mitt hår. 

Hade hoppats på att jag skulle slippa det den här gången men min kropp orkar inte stå emot. Efter två veckor började de första stråna falla. Det är verkligen tuffa saker min kropp utsätts för. Men bortsett från hårfallet mår jag riktigt ok. Är så tacksam för det. 

Vill passa på att dela med mig av ett filmtips, under mina soffhängsdagar kollade jag den här annorlunda och mycket fina kinesiska filmen. Hemkomsten handlar om Lu som kommer hem efter många år i fängelse för "samhällsfientliga aktiviteter". Det blir inte som han tänkt sig, varför får ni se i filmen. ;-) Om ni inte har sett den, se den! Jag lånade den på biblioteket, de har stort utbud (täcker ju alla bibliotek i hela Östergötland i mitt fall) och det är gratis. En jättebra förmån som alla borde nyttja.1 kommentar:

 1. Hm..hur ska man ens kommentera ett blogginlägg om bl.a håravfall och orsaken av det..? Men att bara scrolla vidare är..inge vidare heller. (höhö, svenska språket är kul)
  Usch så tufft det måste va!
  Sänder en varm tanke till dig iallafall <3

  Det var länge sen jag såg på annat än barnfilmer..men om tillfället ges ska jag ha den här i åtanke. Finns tid och ro är film ett fint nöje ;)Tack

  /malin (mallamani)

  SvaraRadera