Välkommen till min blogg om vardagsmagi!

Här delar jag med mig av guldkornen jag finner på min resa genom livet.

torsdag 28 april 2016

Bokslut för april

April är snart över och jag håller på att skriva ner mina drömmar jag haft denna månad. Det är som att öppna brev till sig själv. Många är berättade med finurliga rebusar, det är lätt att fastna i detaljer i mina ivriga försök att förstå drömmens budskap. Jag skriver ner dem för hand, det är något särskilt med den processen. Kanske för att känslan är lättare att fånga.


Jag skriver ner, ritar drömmen och försöker förstå. Det är lättare att förstå när det gått en tid, blir inte lika hemmablind då. Ett halvår senare är ett bra riktmärke. Just nu koncentrerar jag mig mer på att bara rita drömmen.
Rita drömmen ger bra överblick.

Utanför är april så som april just är, väldigt ombytligt med regn och snö och till och med hagel och så emellanåt några solglimtar. Vi har varit väldigt bortskämda med ljuvliga vårdagar så när april visade sig från sin sämre sida blev besvikelsen stor. Reaktionerna lät inte vänta på fb. Men så är vi ett folk som älskar att prata väder. :) Jag går ut till tulpanerna som skjutit upp sina blomknoppar och väntar på att det ska bli varmare. Håll ut, tänker jag till dem. Håll ut, snart är det maj och då kan ni blomma. Fram till dess njuter jag av det sista av körsbärsträdens blomning.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar