Välkommen till min blogg om vardagsmagi!

Här delar jag med mig av guldkornen jag finner på min resa genom livet.

måndag 13 september 2010

September

Träden börjar skifta färg och i skogen är det svårt att se svampen för alla gulnade björklöv som fallit till marken. Det är en bit in i september.

Vad innebär det ur numerologiskt perspektiv?
Den här månaden är det bra att reflektera över sitt liv. Fundera över vad du har uppnått hittills detta år, och vad du hoppas på att uppnå innan året är över. Se kritiskt på din omgivning. Finns det saker i ditt bohag som du inte längre behöver? Det är faktiskt helt ok att kasta dem eller skänka till välgörenhet eller till en vän som kanske är i behov av tröjan, porslinet, boken - eller vad det nu kan vara. Fokusera på tanken att ge dig själv mera utrymme - då kommer insikten om vilka saker du inte behöver längre av sig självt.

September månad är också en bra tid att omvärdera människor i ditt liv. Helt ärligt, vem hör egentligen hemma i ditt liv? Försök omge dig med människor som ser dig för den du är och ger och tar i er vänskap på ett smidigt och energigivande sätt.

Om du är frustrerad över din karriär, fråga dig själv: Är detta jobb verkligen för mig, eller finns det något annat jag egentligen längtar efter? Sätt dig ner och fundera igenom hur du ska bära dig åt för att nå ditt drömjobb.

Om du har några olösta konflikter med din familj och släkt, är detta en bra månad att reda ut detta. Skriv ett brev till den det berör och uttryck din kärlek. Ju mer du är villig att öppna upp ditt hjärta och låta folk förstå att du bryr dig, desto bättre kommer du må mot slutet av september månad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar